Све новости

Зајечарско пиво – највољеније пиво на српском тржишту

Зајечарско пиво освојило је, на основу гласова потрошача Србије, прво место у категорији пива у акцији “Мој избор”, а међу скоро 600 домаћих производа и брендова. Признање, које додељује удружење грађана “Моја Србија”, уручено је 14. јуна 2016. у Свечаној сали Скупштине Београда.

Зајечарско пиво освојило је ово признање на основу гласова преко 2.000 испитаних потрошача широм Србије.

IMG_3694

“Ово признање нам је од изузетног значаја јер долази до наших потрошача, чије мишљење нам је најважније. Поносни смо на то што је Зајечарско пиво заузело посебно место у срцима љубитеља пива у Србији. Признање које смо добили нам је додатна мотивација да останемо доследни традицији и посвећени квалитету нашег пива, уз константна унапређивања, иновације и изненађења за наше потрошаче.”, наводи Јасмина Тријић, бренд менаџер компаније Хеиникен Србија.

Удружење грађана “Моја Србија” анкетирало је потрошаче широм Србије са циљем да се издвоје и награде најпопуларнији домаћи произвођачи, производи и брендови, и да се на тај начин подстакну улагања фирми у побољшање квалитета робе и услуга. У акцији “Мој избор” награђено је укупно 12 брендова и производа у 12 различитих категорија.