Све новости

Зајечарско пиво уз наше олимпијце и на путу за Токио 2020.

ZA OKS 1 (1)
Београд, 6.5.2017. – Божидар Маљковић, председник Олимпијског комитета Србије и Александрос Даниилидис, директор компаније HEINEKEN Србија, у име бренда Зајечарско, потписали су данас уговор о наставку сарадње у олимпијском циклусу ТОКИО 2020. Зајечарско пиво и Олимпијски комитет Србије на обострано задовољство настављају да заједно промовишу фер-плеј и резултате засноване на тимском раду.
„Честитам господину Маљковићу и новоизабраним члановима Олимпијског комитета Србије. Уверени смо да ће успети да поведу српски тим ка новим, великим олимпијским победама, а нама ће бити задовољство да заједно наставимо да ширимо дух олимпизма широм Србије. Поносни смо на партнерство са Олимпијским комитетом Србије које траје већ осам година и срећни смо због наставка сарадње у наредне четири године. Спорт је уткан у сваку пору српског друштва. То је трајна и снажна вредност коју деле Олимпијски комитет Србије и Зајечарско пиво.“ – изјавио је генерални директор компаније HEINEKEN Србија, Алеxандрос Даниилидис
У духу подршке Олимпијског комитета и развоја српског спорта циљ је да Зајечарско настави да помаже наше спортисте, како би остварили још већи успех на Играма 2020.
„Веома смо поносни што је наш бренд Зајечарско пиво, уз подршку грађана Србије, прошле године донирао вредна средства за клубове којима је била потребна помоћ. Зајечарско пиво ће наставити да пружа пуну подршку Олимпијском комитету Србије у настојањима да развија и дели олимпијске вредности. Ми ћемо дати све од себе да и у предстојећем олимпијском циклусу, на путу ка Токију, подржимо један од најважнијих елемената српског спорта – мале клубове који представљају наду за будућност, испуњену новим шампионима“, поручио је Даниилидис.
Председник Олимпијског комитета Србије, Божидар Маљковић, изразио је захвалност због наставка сарадње и пружања подршке Националном олимпијском тиму.

ZA OKS (1)„Радује нас наставак ове сарадње јер извесно указује на то да су људи из компаније HEINEKEN Србија препознали вредност и значај улагања у врхунски олимпијски спорт. Ова подршка ће у многоме помоћи реализацију програма наших најбољих спортиста и тимова на путу за Токио. Са друге стране чињеница да су прикупљена средстава, кроз акцију “Од Зајечара до Рија цела земља навија” донирали клубовима најуспешнијих спортиста из Рија и Лондона говори о њиховој свести и важности улагања и у спорт на локалу и на томе смо им посебно захвални. Велико је задовољство имати оваквог партнера“, рекао је Маљковић
Заједно уз наше олимпијце! Јер они су увек ЗА Србију!