Све новости

„Од Зајечара до Рија цела земља навија!“

slogan

Зајечарско подржава развој српског спорта

Зајечарска пивара у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије пустила је у продају ограничену серију Зајечарског пива коју чини 14 посебно дизајнираних лименки на којима је представљено исто толико спортских дисциплина у којима се Србија квалификовала на овогодишњим Олимпијским играма у Рију.

У сарадњи са представницима Олимпијског комитета од 1. јуна у продаји се налази ограничена серија лименки са визуалима свих до сада званично квалификованих спортова за Олимпијске игре у Рију, а где ће , 1 динар од продаје сваке лименке те серије битиискоришћен за подршку перспективним сениорским олимпијцима, а за куповину опреме за њихове матичне спортске клубове. На крају акције, биће рангирани клубови и одабрана три која имају најбоље резултате, тј. они који имају такмичаре у Олимпијском тиму Србије Рио 2016, а који су освојили највећи број медаља на Олимпијским играма 2012. у Лондону, Олимпијским играма младих 2014. у Нањингу, као и на светским и европским сениорским првенствима у периоду 2015-2016.

„Желимо да подржимо будуће Олимпијце, оне који успевају захваљујући својој упорности и ентузијазму. Као поносни спонзори Националног Олимпијског тима и као званично пиво Олимпијског комитета Србије, позивамо вас да се и ви укључите у акцију ‘Од Зајечара до Рија цела земља навија!’ и да на тај начин сви заједно подржимо развој српског спорта”, каже Јасмина Тријић, бренд менаџер за Зајечарско пиво.

Листа клубова који ће бити подржани након завршетка акције биће одређена у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије.

Позивамо вас да заједно са нама навијате за наш Национални тим!
Ми смо увек ЗА!

ikonice