Све новости

Олимпијац који први пут иде на Олимпијске игре

olimpijac
Зајечарско пиво награђује Олимпијца природних наука путовањем у Рио на Олимпијске игре

Београд, 14. август 2016.
Иван Танасијевић, вишеструки освајач медаља на Олимпијадама природних наука, захваљујући Зајечарском пиву и Олимпијском комитету Србије, пратиће по први пут уживо Олимпијске игре, које се ове године одржавају у Рију.

Зајечарско пиво, поносни спонзор Националног олимпијског тима, поред тога што подржава наше спортисте, подржава и таленте из других области. Ове године на поклон путовање одлази Иван Танасијевић, студент друге године основних студија математике на Тринити колеџу Универзитета у Кембриџу.

Поред бројних освојених награда, Иван је носилац и три златне медаље од којих је једну освојио на Међународној Олимпијади из астрономије 2014. године, а друге две на светским Олимпијадама из астрономије и астрофизике (Грчка 2013. и Румунија 2014).

„Посебно ми је драго што су препознати резултати које остварујемо на основу труда и упорности. Хвала организаторима на прилици да одем и на ону другу, спортску, Олимпијаду.“, рекао је Иван Танасијевић.

„Част нам је што пружамо подршку нашим спортским олимпијцима, а посебно нам је драго што можемо да подржимо и младе таленте из других сфера. Иван је вишеструки носилац медаља, а пут у Рио је мала награда за велики успех који је постигао.” наводи Јасмина Тријић, бренд менаџер компаније „Heineken“ Србија.

Олимпијски комитет Србије и Зајечарско пиво промовишу спортски однос према животу, заштиту животне средине, фер-плеј и резултат заснован на труду и упорности, а посебан значај придају породичним вредностима и промоцији породице као стуба сваког друштва.