Све новости

120 година Зајечарске пиваре

Flaer Beear Fest

Зајечарска пивара прославила је 120 година постојања, развоја и успешног рада спектакуларним догађајем на централном Тргу у Зајечару. Било је то вече за памћење, уз звуке традиционалних песама и игара, праћених перформансом познатог локалног бенда Роктори, доктора који свирају рок. Након овога, уследио је наступ легендарног бенда Бајага и Инструктори који су довели атмосферу до усијања.
„Веома смо поносни на то што славимо 120 година пиваре управо у тренутку када постижемо веома успешне резултате на тржишту“, рекао је директор Зајечарске пиваре Дејан Ватовић. „Овај догађај посвећујемо свима који учествују у стварању наше историје – нашим запосленима, нашим потрошачима, партнерима, и свим Зајечарцима“, додао је Ватовић уз обећање да ће Зајечарска пивара наставити да производи пиво врхунског квалитета и следећих 120 година.
Поред одличне музике, сви посетиоци су уживали у Зајечарском пиву од којег је направљена и гурманска мућкалица, традиционално јело из тог краја Србије, а коју су сви имали прилике да пробају.

Flaer Beear Fest