Све новости

Гитаријада 2015

Сваке године крај јула и почетак августа у Зајечару је резервисан за Гитаријаду. Праве вредности трају и увек се препознају, а доказ томе је и овогодишња сарадња Зајечарског и Гитаријаде. Њихова жеља поред промоције младих и неафирмисаних рок бендова, била је да се заједнички промовише и туристички потенцијал тог краја, града Зајечара и доброг пива. Рок музика, добра забава и квалитетно пиво превазилазе границе наше земље, што потврђују и наступи регионалних звезда које су забављале посетиоце – Гибони заједно са Влатком Стефановским, групе Галија, Ван Гог, Електрични оргазам и други. Да једног дана себе виде на њиховом месту показали су сви бендови који су се такмичили, а још су неафирмисани. Најбољи од њих ове године од Зајечарског је добио врхунску електричну гитару из специјалне лимитиране едиције коју користе и чувени Бајага и Принц.
Ове године на Гитаријади поклањане су и мајице са мотивима Гитаријаде, које су дизајнирали графички дизајнери Никола и Ненад Радојчић познатији као “Браћа Буразери”. Они су уз подршку Зајечарског пива дизајнирали летњу колекцију мушких и женских мајица у оквиру свог бренда “Дечко Тзар”.http://zajecarsko.smartweb.rs/wp-content/uploads/2015/07/fotografija-11.jpg
У години јубилеја, када Зајечарска пивара слави 120 година постојања, Зајечарско пиво ће поред подршке Гитаријади , обрадовати и посетиоце Беер Фест-а. Посетиоци Зајечарског штанда ће имати прилику да се сликају са промотеркама а у оквиру апликације на Фацебоок-у фанови ће бирати дневне победнике који ће добијати “Дечко Тзар” мајице.

strana

ЗА КОМПЛЕТАН РАСПОРЕД НАСТУПА СВИХ БЕНДОВА СВА 4 ДАНА ФЕСТИВАЛА ПОСЕТИТЕ САЈТ
http://www.gitarijada.org/kompletan-program-gitarijade/