Све новости

Потрошачи су поново изабрали – Зајечарско пиво омиљено у Србији

Потрошачи Србије су другу годину за редом Зајечарско пиво прогласили омиљеним пивом у Србији, у традиционалној акцији “Мој избор” коју организују Удружење потрошача “Моја Србија” и Привредна комора Београда.

Признање “Мој избор” једино је у Србији које се додељује искључиво на основу гласова потрошача и ове године је Зајечарско пиво међу 18 пивских брендова проглашено омиљеним од стране чак две хиљаде анкетираних купаца.

Приликом уручења признања, у Свечаној сали Скупштине Београда, Јасмина Тријић, сениор бренд менаџер Зајечарског пива, захвалила је свима који воле Зајечарско пиво и који су препознали и наградили квалитет овог домаћег бренда.

“Желим да се захвалим организаторима акције “Мој избор” на овом сјајном начину промоције домаћих производа, који нам пружа релевантну повратну поруку од потрошача – и показује нам шта мисле о нашем производу. Поносни смо на то што је две хиљаде анкетираних купаца међу 18 пивских брендова наше Зајечарско прогласило омиљеним. Ово признање је за нас потврда квалитета који су потрошачи препознали и наградили, како ове, тако и прошле године. Задовољство потрошача, уз врхунски квалитет нашег бренда, је приоритет компаније и трудићемо се да оправдамо то поверење и у будућности”, изјавила је Јасмина Тријић.

Кампању “Србија има квалитет” и доделу признања “Мој избор” за омиљене домаће производе, брендове и компаније, традиционално, сваке године организују удружење “Моја Србија” и Привредна комора Србије – Привредна комора Београда, уз подршку Града Београда, са циљем подстицања развоја домаће производње и побољшања квалитета робе и услуга у Србији. Због чињенице да се додељује искључиво на основу гласова потрошача, признање “Мој избор” данас представља једно од најпрестижнијих признања у српској привреди.

 

jasmina-trijic
nagrada