Све новости

ЗАЈЕЧАРСКО ПИВО НАСТАВЉА ДА ПОМАЖЕ НАШИМ ОЛИМПИЈСКИМ ШАМПИОНИМА ОБНАВЉАЊЕМ СПОРТСКИХ ЦЕНТАРА У СРБИЈИ

Дванаест година дуга сарадња Зајечарског пива и Олимпијског комитета Србије наставља се и у овом Олимпијском циклусу прикупљањем средстава за обнову спортских центара у Србији. Куповином Зајечарског пива од 5. јула до 15. августа сви заједно, као тим, бићемо у прилици да допринесемо обнови спортских центара у којима стасавају садашњи и будући Олимпијци.

Привилегија је што смо традиционални партнер Олимпијског комитета Србије, али је то и велика одговорност, те овом акцијом желимо да наставимо да дајемо допринос развоју спорта у Србији и подржавамо наше спортисте. Тренинг, таленат, упорност и ентузијазам јесу важни такмичарима широм земље у напорима да остварују врхунске резултате, али исто тако је битно да имају на располагању што бољу инфраструктуру и функционалност спортских центара.

У томе желимо да им помогнемо, а објекти који ће бити обновљени биће изабрани у складу са тренутним потребама у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије.

Наша сарадња са ОКС је искрено партнерство, на које смо веома поносни. Имамо заједнички циљ, а то је да се друштвено одговорним кампањама у континуитету побољшавају услови за тренинг и такмичења српских спортиста. Подсетимо да је пред Олимпијске игре у Рију 2016. године Зајечарско пиво кроз акцију „Од Зајечара до Рија цела земља навија“, уз помоћ наших потрошача, донирана клубовима чији спортисти су показали најбоље резултате у Србији. Теквондо клуб “Галеб” добио је нове струњаче и оклопе за теквондисте, рвачком клубу “Спартак” из Суботице такође су стигле модерне струњаче, стрељачком клубу “Ниш 1881” обезбеђене су нове електронске мете, а атлетски клуб “Војводина” је успео да побољша услове у теретани и модернизацију услова рада у том објекту.

Желимо и сада да обрадујемо друге клубове, спортисте и градове. Позивамо вас да нам се придружите и овог пута, и заједно са нама навијате за наш олимпијски тим и будете део акције која мења српски спорт на боље!